středa 22. března 2017

Co dělat když máte hlad?

AHOJ!
Jak oklamat svoje tělo a zvládnout hlad? Pár typů vám se dám a vy kdyžtak přidejte další do komentářů ať je toho více a více a pomůžeme si navzájem.
1)Počítej do 50 ne jenom, že si zaměstnáš mozek a pusu když to budeš říkat nahlas, ale taky ti dojde kolik kalorií, centimetrů, kilo přibereš pokud se najíš. Když to nezabere počítej do 100. Chceš být tlustá a vážit 100 kg? Mít kolem nohou 100 cm?

2)Vyčisti si zuby. Přestaneš myslet na jídlo a když ne jaké jídlo chutná dobře se zubní pastou? Pokud si to nikdy nezažila nebo nepamatuješ zkus si dát něco k jídlu hned po vyčištění zubů, myslím, že to pak už neuděláš. A taky pomysli na to, že se ti jídlem kazí zuby, ale když je jen vyčistíš tvůj úsměv bude více zářit.

3)Vypít velkou sklenici vody. Hlad je převlečená žízeň když budeš dost pít vodu po celý den tolik hlad mít nebudeš a když tě to náhodou přepadne tak prostě pij a pij a pij. Hlad odejde. 

4)Vem to do pusy a rozkousej, hodně pomalu ale nepolykej ani sousto. Pak to vyplivni. Doporučuji tohle dělat méně často, protože je riziko, že jak cítite to jídlo v puse nebude vám stačit ho tam jen cítit a vyplivnout, ale budete ho chtít spolknout, to je ale chyba. Zkuste a uvidíte. Alespoň se tak zbavíte jídla, které občas musí zmizet jakože jste ho snědli. 

5)Dívejte se na něco nechutného. Jsou určité pořady při kterých prostě nikdo nedokáže jíst ať už je to něco co nám příjde nechutné nebo něco co je pro nás odpuzující nebo naopak motivační. Mějte vždy připravených pár videí, fotek atd. a prostě se na ně dívejte když chcete jíst. 

ZA KRÁSU SE BOJUJE!💪💪💓💓💓

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pro ana motivace