středa 22. března 2017

Nedokážete zůstat motivovaní?

AHOJ
Určitě má každý z vás slabé chvilky kdy nedokáže zůstat motivovaný a už nemůže dál. I já mám chvíle kdy něco sním co bych neměla nebo chci udělat něco co nemám nebo jsem zase líná cvičit třeba. Proto vám řeknu těhle několik vět, které jsou opravdu hnusné, ale věřte, že po nich chuť k jídlu ztratíte. 💪💪

  • Podívej se na sebe do zrcadla. Co vidíš? Plochý břicho? Hubený stehna? Štíhlý pas? Ne!!! Vidíš jen tuky, špeky. Všechno ti to přetýká. Vidíš to jak to břicho můžeš vzít do obou rukou a nevejde se? Vidíš ten zadek jak se klepe? Vidíš tu rosolovitou kůži? To vážně není sexy!
  • Představ si jak si mezi lidmi kdekoliv (v kině, na ulici) všichni jsou hubenější než ty, všichni se na tebe dívají, ale ne protože jsi pěkná, ale protože jsi tlustá. V hlavě jim koluje jaký jsi tlustý prase a mají pravdu. A co teprve na koupališti.
  • Zadýcháváš se když jdeš do schodů? Nic neuběhneš? Tvoje fyzička je na bodu mrazu? Proč asi. Když na sobě taháš 20 a možná i více balíčků s moukou, který tam nemají co dělat tak se nediv, že jsi špekoun, který je rád, že dýchá ikdyž jen jde.
  • Zkoušíš si v obchodě věci a musíš je vyměnit za větší nebo si je nemůžeš koupit, protože tvoje obrovský nohy v tom vypadají hrozně? A co teprve to břicho. Věci se nedělají na tlusťochy, ale na hubený lidi. Úspěch bude až v obchodě vezmeš nejmenší velikost a i ta ti bude pomalu velká!
  • Podívej se na svojí ruku. Vidíš jak ti visí kůže? Jak je tlustá jak nějakého chlapa? Žádný svaly, Není tenká jak ruka malé holky.
  • Podívej se na svoje břicho, pas, boky. Vidíš jak jsou obrovský? Jak přetýkají z kalhot? Jak se to klepe? Jak nejsi plochá? Jak to je pomalu větší než tvoje prsa? Jak nemůžeš skoro dýchat v kalhotech.
  • Podívej se na svůj zadek. Jaká je na něm celulitida. Jak je gigantický. Jak když ti na něj sáhne nějaký pěkný kluk tou rukou zakreje sotva jednu 1/4 a to by ho měl vzít do jedné ruky pomalu. Jak není vůbec pevný. 
  • Podívej se na svoje stehna. Jak se klepou. Jak jsou velký a když si sedneš jsou několika metrový. Jak máš rosolovitou kůži. Jak ti skoro praskají kalhoty. Kraťasy ani sukně pro tebe neexistují, přece nechceš aby tohle někdo viděl. Nedáš pomalu nohu přes nohu. 
  • Podívej se na svoje lýtka. Jak ty jsou velký. Jak nezapneš žádný boty. Nedáš pomalu nohu přes nohu.
Ještě pořád se chceš najíst? Jsi nechutná, tlustá, obrovská, ošklivá. Každý to vidí a myslí si, že to nedokážeš změnit? Co uděláš ty? Vyhraješ nad nimi semnou?💪💪💪💪💪💪💪💪

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pro ana motivace